Gradient kuluttajamyynti

Gradient Store-kuluttajamyynnistä saat parhaan Gradient - asiantuntemuksen. Autamme löytämäänsopivimman tuotteen juuri sinun tilaasi.  Teemme myös räätälöityjä konsultointeja tapauskohtaisesti. Kauttamme saat kaiken tarvittavan elektroniikan ja oheislaitteet kaiuttimillesi.  Omien tuotteidemme lisäksi edustamme mm. NAD:in ja Bluesoundin tuotteita. 

Vaihdossa vanhat Gradienttisi

Otamme vaihdossa kaikenkuntoisia Gradientteja ja annamme niistä reilun hyvityshinnan. Voit myös jättää meille vanhat Gradienttisi myyntiin. Uusi omistaja löytyy helposti laajasta verkostostostamme ympäri maailman. Kysy tarjoustamme.

Tutustu meillä tai kotona

Tehtaanmyymälässämme Porvoossa voit tutustua kaikkiin tuotteisiimme, tilata ja ostaa tuotteitamme sekä niiden varaosia. Toimimme vastuullisesti huomioiden vallitsevan pandemiatilanteen. Asiakastiloissamme on vain yksi asiakas kerrallaan.

Tarjoamme myös kotikuuntelumahdollisuuden sekä edullisen rahoituksen. Kysy lisää myynnistämme: 019 372 374,  myynti@gradient.fi

Ota yhteyttä

Gradient Store palvelee sinua puhelimitse arkisin klo 9-16 numerossa 019 372 374. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse, myynti@gradient.fi

Käyntiosoitteemme on Porvoossa, tehtaamme yhteydessä,  osoitteessa Kisällintie 8. Myyntinäyttely ja kuuntelutilat ovat avoinna arkisin klo 9-16, sekä sovittaessa myös muina aikoina. Lämpimästi tervetuloa!

Valikko

Asetukset