VIRTALÄHDE GRADIENT SW-57 / SW-63 JAKOSUOTIMELLE

Mascot 3823 ulkoinen virtalähde Gradient SW-57 ja Gradient SW-63 kaiuttimien aktiiviselle jakosuotimelle. Toimii kaikilla verkkojännitteillä. Toimitetaan EURO, US, UK tai AUS - verkkovirtapistokkeella. 

Lue lisääShow less
43 $
Verkkovirtaliitin
Varastossa
Katso myös

Gradient SW-63 oli maailmanlaajuinen menestys. Pian sen lanseerauksen jälkeen kysyttiin vastaavaa tuotetta alkuperäiseen Quad ESL-kaiuttimeen. Quad ESL tai ESL-57, oli esimmäinen elektrostaattinen kaiutin maailmassa. Sitä valmistettiin 54 000 kappaletta vuodesta 1957, aina vuoteen 1985. Quad ESL-57 oli saavuttanut referenssikaiuttimen aseman ympäri maailmaa. Sen ainoa haaste oli matalien äänien toisto, johon elektrostaattinen teknologia ei kyennyt. 

Vuonna 1992 Gradient toi markkinoille Gradient SW-57 lisäbassoyksikön, joka oli niin akustisesti kuin visuaalisestekkin sovitettu toimimaan täydellisesti legendaarisen Quad ESL-kaiuttimen kanssa. Mukana toimitettu aktiivinen jakosuodin toi lisäksi muita hyödylllisiä ominaisuuksia kuten äänensävyn säätöjä sekä ylijännitesuojan herkälle ESL-kaiuttimelle. Basso-osa asennettiin Quad ESL-kaiuttimen jalustaksi, ja se nostikin kaiuttimen edullisemmalle kuuntelukorkeudelle.

Yhteistyö englantilaisen Quadin kanssa toi markkinoille ensimmäisen tuotteen vuonna 1991. Quadin perustaja ja äänentoistoalan yksi merkittävimmistä vaikuttajista Peter Walker arvosti Gradienin perustaja Jorma Salmen ajatuksia lisäbassoyksiköstä arvostettuun ja maailman laajuisesti myytyyn Quad ESL-63 - kaiuttimeen. Gradient SW-63-bassoyksikön tullessa markkinoille se oli ensimmäinen Quadin tuote, joka ei ollut Quadin suunnittelema eikä valmistama. 

Syntynyttä yhdistelmää pidetään edelleen yhtenä kaikkien aikojen parhaista kaiuttimista. Gradient SW-63 täydensi legendaarista Quad ESL-63 kaiutinta monin tavoin: Se ulotti järjestelmän matalien äänien toiston kuuloalueen alarajalle asti, mahdollisti kovemman äänen paineen ilman haitallista säröä, ja nosti kaiuttimen edullisemmalle kuuntelukorkeudelle.  Mukana toimitettu aktiivinen jakosuodin toi lisäksi sähköisiä äänensävyn ja - tason säätömahdollisuuksia.

Gradient SW-63 käynnisti Gradientin viennin ulkomaille. Suuren suosion saanutta tuotetta valmistettiin aina 90-lluvun loppuun saakka.

Valikko

Asetukset