GRADIENT 5.2 - KAIUTIN

Gradient 5.2 yhdistää teknisen huippuosaamisen, korkealuokkaiset materiaalit ja suomalaisen käsityön kompaktiksi 2-tie kaiuttimeksi. Pelkistetty, ajattomasti muotoiltu kaiutin on ilo silmälle ja korvalle vuosikymmeniksi eteenpäin.

Gradient 5.2 on erinomainen kaiutin keski-tai takakaiuttimeksi monikanava-järjestelmiin. Tämän vuoksi kaiutin on hinnoiteltu kappaleittain.

Lue lisääShow less
1 285 $
Viimeistely
löytyy varastosta heti toimitukseen.
Skannaa QR-koodi avataksesi tämän sivun puhelimellasi.
Kuvaus

GRADIENT 5.2

Gradient 5.2 on pitkällisten kuuntelukokeiden ja mittausten tulos. Yhdessä norjalaisen SEAS:in kanssa kehitetty koaksiaalinen teknologia yhdistettynä Gradientin suunnittelemaan ja yksinoikeudella Gradientille valmistettuun passiivisäteilijään on mahdollistanut kompaktin kaksitie-kaiuttimen vaativaan käyttöön. Gradient 5.2 sopii erinomaisesti niin stereokuunteluun kuin monikanavajärjestelmään liitettäväksi. 

RÄÄTÄLÖITY TAAJUUSVASTE

Vapaakenttä- ja tehovaste on optimoitu tuottamaan tasapainoinen, vaivattomasti kuunneltava ja irtonainen ääni. Gradientin kehittämän passiivisäteilijän ansiosta kaiuttimen bassotoisto ulottuu yllättävän alas pysyen silti hallitun napakkana.

YKSIPISTESÄTEILIJÄ

Gradient 5.2:n uusi BFC (Black Fibre Cone) - koaksiaalinen erikoiselementti on Gradientin ja norjalaisen Seasin yhdessä kehittämä. Se muodostuu kahdesta samankeskisestä kaiutinelementistä. Tällainen rakenne tuottaa tasaisen taajuustoiston laajalle alueelle. Yksipistesäteilijän stereokuva on tarkka ja äänitteen tilavaikutelmat kuuluvat hyvin. Kaiutinelementti on suojattu uudella äärimmäisen hyvin ääntä läpäisevällä verkolla. Kaiuttimen takaseinään asennettu passiivisäteilijä on omaa tuotantoamme ja mahdollistaa matalien äänien muhkean toiston.

HELPPO SIJOITTAA

Keskeisen rakenteensa ansiosta Gradient 5.2 voidaan sijoittaa niin pysty- kuin vaakatasoon, myös lähes kiinni seinään. Niinpä kaiutin toimii erinomaisesti vaikkapa kirjahyllyssä tai seinälle asennettavassa hyllytasossa.

MYÖS KOTITEATTERIIN

Korkealuokkainen monikanavajärjestelmä voidaan rakentaa käyttämällä pelkästään Gradient 5.2 - kaiuttimia pää- ja keskikaiuttimina edessä, takana ja sivuilla. Koska samaa koaksiaalista teknologiaa käytetään myös Gradientin muissa kaiutinmalleissa, samanlaiset vaiheominaisuudet mahdollistavat Gradient 5.2:n yhdistämisen Gradientin lattiakaiuttimiin parhaimman mahdollisen monikanavajärjestelmän rakentamiseksi.

HELPPO KUORMA VAHVISTIMELLE

Gradient 5.2:n nimellisimpedanssi on kahdeksan ohmia ja impedanssikäyrän minimiarvo 7 ohmia. Se on helppo kuorma vahvistimelle. Tehoksi suositellaan 20-150 W/kanava. Tehontarve riippuu kuuntelutilan koosta, jälkikaiunta-ajasta ja kuunteluvoimakkuudesta.

KORKEALUOKKAINEN VIIMEISTELY

Gradient 5.2:n kotelo on valmistettu massiivikoivusta käsityönä Suomessa. Kotelon etu- ja takaseinämät ovat vankkaa suomalaista koivuvaneria, joka on pinnoitettu uudella italialaisella Fenix NTM® - nanolaminaatilla. Fenix NTM® on saatavilla sekä valkoisena että mustana. Täysin matta nanopinta ei ole pelkästään upean näköinen, vaan myös kulutusta kestävä ja helppohoitoinen.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot

Lisätiedot

Taajuusvaste
60...20000Hz +/-2dB, 45Hz -6dB, korkeilla äänillä raja yli 50kHz
Impedanssi
8 ohm
Elementit
1 x 176mm BFC-keskiääni, 1 x koaksiaalinen Al dome 25mm, 140mm x 200mm passiivisäteilijä.
Herkkyys
86dB/2,83V/1m
Suositeltu vahvistinteho
20...150W
Jakotaajuus
2800Hz
Muuta
Voidaan asentaa vakaan tai pystyyn.
Liitännät
Naparuuvit
Mitat (LKS)
324 x 200 x 220mm (vaaka-asennossa)
Paino
6kg
Huonekoko
Pieni/Keskisuuri
Kotiteatteriin
Kyllä
Valmistusmaa
Suomi
Malli
Gradient 5.2
Liitteet

Valikko

Asetukset