GRADIENT 6.2 - KAIUTIN

Moderni ja tyylikäs Gradient 6.2 on yhdistelmä perinteistä käsityötä, aitoa puuta, nanoteknisesti valmistettua pintaa ja huippuluokan kaiutinsuunnittelua. Gradient 6.2 tarjoaa erinomaista ääntä myös huoneisiin, joissa tila on rajallinen.

HUOM: Koska Gradient 6.2 on erinomainen kaiutin myös monikanavajärjestelmiin, se on hinnoiteltu kappaleittain.

Lue lisääShow less
1 452 €
Viimeistely
Viimeiset tuotteet varastossa
Skannaa QR-koodi avataksesi tämän sivun puhelimellasi.
Kuvaus

GRADIENT 6.2

Gradientin 6.2 on erityisesti suunniteltu huoneisiin, joissa tila on rajallinen. Kaiutin voidaan sijoittaa lähelle seinää silti nauttien korkeasta äänenlaadusta koko kuuntelutilassa. Huippukaiutin moderniin kaupunkiasuntoon.

TEHTY ELÄMÄÄN

Ajattoman tyylikäs Gradient 6.2 on mestariluokan käsityönäyte, aitoa massiivikoivua yhdistettynä uuteen nanotekniseen pinnoitteeseen. Gradient 6.2 on erinoimainen valinta pieniin ja keskisuuriin tiloihin joissa kaiutin usein asettuu lähelle seinäpintoja. Vain 17 cm syvä kaiutin on suunniteltu asennettavaksi takaseinän välittömään läheisyyteen. Ääni säilyy tasapainoisena, bassoa korostamatta. Kotelorakenteen ja koaksiaalisen kaiutinelementin ansiosta Gradient 6.2 voidaan asentaa myös vaakatasoon, vaikkapa leveään kirjahyllyyn. Gradient 6.2 on pitkäikäinen, elämää kestävä huipputuote.

KORKEALUOKKAINEN VIIMEISTELY

Gradient 6.2:n kotelo on valmistettu massiivikoivusta käsityönä Suomessa. Kotelon etu- ja takaseinät ovat vankkaa suomalaista koivuvaneria, joka on pinnoitettu uudella italialaisella Fenix NTM® - nanolaminaatilla. Fenix NTM® on saatavilla sekä valkoisena että mustana. Täysin matta nanopinta ei ole pelkästään upean näköinen, vaan myös kulutusta kestävä ja helppohoitoinen.

YKSIPISTESÄTEILIJÄ

Gradient 6.2:n uusi BFC (Black Fibre Cone) - koaksiaalinen erikoiselementti on Gradientin ja norjalaisen Seasin yhdessä kehittämä. Se muodostuu kahdesta samankeskisestä kaiutinelementistä. Tällainen rakenne tuottaa tasaisen taajuustoiston laajalle alueelle. Yksipistesäteilijän stereokuva on tarkka ja äänitteen tilavaikutelmat kuuluvat hyvin. Kaiutinelementti on suojattu uudella äärimmäisen hyvin ääntä läpäisevällä verkolla. Kaiuttimen takaseinään asennettu passiivisäteilijä on omaa tuotantoamme ja mahdollistaa matalien äänien muhkean toiston.

HELPPO KUORMA VAHVISTIMELLE

Gradient 6.2:n nimellisimpedanssi on kahdeksan ohmia ja impedanssikäyrän minimiarvo seitsemän ohmia. Se on helppo kuorma vahvistimelle. Tehoksi suositellaan 20-150 W/kanava. Tehontarve riippuu kuuntelutilan koosta, jälkikaiunta-ajasta ja kuunteluvoimakkuudesta.

TEHTY KÄSITYÖNÄ SUOMESSA

Kaikki Gradientit ovat kokonaan suomalaisia tuotteita. Kaiuttimet suunnitellaan ja valmistetaan Porvoossa. 

Lue lisääShow less
Tuotetiedot

Lisätiedot

Taajuusvaste
35...25000Hz , 100...25000Hz +/-2dB, korkeilla äänillä raja yli 50kHz
Impedanssi
8 ohm
Elementit
1 x 176mm BFC-keskiääni, 1 x koaksiaalinen Al dome 25mm, 140mm x 200mm passiivisäteilijä.
Herkkyys
86dB/2,83V/1m
Suositeltu vahvistinteho
20...150W
Jakotaajuus
2800Hz
Liitännät
Naparuuvit
Mitat (LKS)
173 x 200 x 900
Paino
12kg
Huonekoko
Pieni/Keskisuuri
Kotiteatteriin
Kyllä
Valmistusmaa
Suomi
Malli
Gradient 6.2
Liitteet

Valikko

Asetukset