Näytä kaikki kuvat

GRADIENT 6.2 - KAIUTINPARI

Moderni ja tyylikäs Gradient 6.2 on yhdistelmä perinteistä käsityötä, aitoa puuta, nanoteknisesti valmistettua pintaa ja huippuluokan kaiutinsuunnittelua. Gradient 6.2 tarjoaa erinomaista ääntä myös huoneisiin, joissa tila on rajallinen.

Lue lisääShow less
3 136 $
Viimeistely
Kaiutinliitäntä
Kaiutinkaapeli
löytyy varastosta heti toimitukseen.
Tuotekuvaus

GRADIENT 6.2

Gradientin 6.2 on erityisesti suunniteltu huoneisiin, joissa tila on rajallinen. Kaiutin voidaan sijoittaa lähelle seinää silti nauttien korkeasta äänenlaadusta koko kuuntelutilassa. Huippukaiutin moderniin kaupunkiasuntoon.

TEHTY ELÄMÄÄN

Ajattoman tyylikäs Gradient 6.2 on mestariluokan käsityönäyte, aitoa massiivikoivua yhdistettynä uuteen nanotekniseen pinnoitteeseen. Gradient 6.2 on erinoimainen valinta pieniin ja keskisuuriin tiloihin joissa kaiutin usein asettuu lähelle seinäpintoja. Vain 17 cm syvä kaiutin on suunniteltu asennettavaksi takaseinän välittömään läheisyyteen. Ääni säilyy tasapainoisena, bassoa korostamatta. Kotelorakenteen ja koaksiaalisen kaiutinelementin ansiosta Gradient 6.2 voidaan asentaa myös vaakatasoon, vaikkapa leveään kirjahyllyyn. Gradient 6.2 on pitkäikäinen, elämää kestävä huipputuote.

KORKEALUOKKAINEN VIIMEISTELY

Gradient 6.2:n kotelo on valmistettu massiivikoivusta käsityönä Suomessa. Kotelon etu- ja takaseinät ovat vankkaa suomalaista koivuvaneria, joka on pinnoitettu uudella italialaisella Fenix NTM® - nanolaminaatilla. Fenix NTM® on saatavilla sekä valkoisena että mustana. Täysin matta nanopinta ei ole pelkästään upean näköinen, vaan myös kulutusta kestävä ja helppohoitoinen.

YKSIPISTESÄTEILIJÄ

Gradient 6.2:n uusi BFC (Black Fibre Cone) - koaksiaalinen erikoiselementti on Gradientin ja norjalaisen Seasin yhdessä kehittämä. Se muodostuu kahdesta samankeskisestä kaiutinelementistä. Tällainen rakenne tuottaa tasaisen taajuustoiston laajalle alueelle. Yksipistesäteilijän stereokuva on tarkka ja äänitteen tilavaikutelmat kuuluvat hyvin. Kaiutinelementti on suojattu uudella äärimmäisen hyvin ääntä läpäisevällä verkolla. Kaiuttimen takaseinään asennettu passiivisäteilijä on omaa tuotantoamme ja mahdollistaa matalien äänien muhkean toiston.

KAIUTINLIITÄNNÄT

Voit valita kaiuttimet joko perinteisillä naparuuveilla tai korkealaatuisella Neutrik speakON-liittimellä. Toimitamme tarvittaessa kaiuttimiin kaapelit, joiden pituudet ovat valittavissa tilauksen yhteydessä. Myös kahden päätevahvistimen käyttö (bi-amping) on mahdollista 4-napaista kaiutinjohtoa ja speakON-liitintä käyttäen. 

HELPPO KUORMA VAHVISTIMELLE

Gradient 6.2:n nimellisimpedanssi on kahdeksan ohmia ja impedanssikäyrän minimiarvo seitsemän ohmia. Se on helppo kuorma vahvistimelle. Tehoksi suositellaan 20-150 W/kanava. Tehontarve riippuu kuuntelutilan koosta, jälkikaiunta-ajasta ja kuunteluvoimakkuudesta.

TEHTY KÄSITYÖNÄ SUOMESSA

Kaikki Gradientit ovat kokonaan suomalaisia tuotteita. Kaiuttimet suunnitellaan ja valmistetaan Porvoossa. 

Lue lisääShow less
Tekniset tiedot

Malli
Gradient 6.2
Taajuusvaste
35...25000Hz , 100...25000Hz +/-2dB, korkeilla äänillä raja yli 50kHz
Jakotaajuus
2800Hz
Impedanssi
8 ohm
Suositeltu vahvistinteho
20...150W
Herkkyys
86dB/2,83V/1m
Elementit
1 x 176mm BFC-keskiääni, 1 x koaksiaalinen Al dome 25mm, 140mm x 200mm passiivisäteilijä.
Liitännät
Naparuuvit tai neljä-napainen Neutrik speakON liitin
Mitat (LKS)
173 x 200 x 900
Paino
12kg
Huonekoko
Pieni/Keskisuuri
Kotiteatteriin
Kyllä
Valmistusmaa
Suomi
Ladattavat tiedostot
Katso myös
1 132 $

Gradient 5.2 yhdistää teknisen huippuosaamisen, korkealuokkaiset materiaalit ja suomalaisen käsityön kompaktiksi 2-tie kaiuttimeksi. Pelkistetty, ajattomasti muotoiltu kaiutin on ilo silmälle ja korvalle vuosikymmeniksi eteenpäin.

Gradient 5.2 on erinomainen kaiutin keski-tai takakaiuttimeksi monikanava-järjestelmiin. Tämän vuoksi kaiutin on hinnoiteltu kappaleittain.

610 $
Vain verkkokaupassamme

Gradient BS-1 täyttää vaativimmatkin odotukset jalusta-/hyllykaiuttimelta.  Mustana tai valkoisena saatava BS-1 voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon, myös lähelle seinää. Suomessa valmistettu Gradient BS-1 on korkealuokkainen kaiutin kilpailukykyiseen hintaan.

Gradient BS-1 on myös erinomainen kaiutin keski-tai takakaiuttimeksi monikanava-järjestelmiin. Tämän vuoksi kaiutin on hinnoiteltu kappaleittain.

Huomaa että Gradient BS-1 on verkkokauppatuote ja saatavilla vain Gradient Storesta.

Valikko

Asetukset