Näytä kaikki kuvat

QUAD Artera Pre

QUAD Artera Pre on täysin analoginen esivahvistin, jossa yhdistyvät Quadille tunnusomainen moderni brittiläinen muotoilu ja korkea tekninen laatu. Yhdessä QUAD Artera Stereon kanssa ne muodostavat upean kokonaisuuden: vahvistimet voidaan asettaa päällekkäin siten että Artera Pre uppoaa osittan Artera Stereon sisään. 

QUAD Artera Pre on sellaisenaan myös erinomainen esivahvistin aktiivikaiuttimille.

QUAD Artera Pre on saatavana grafiitin mustana tai hopean värisenä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen korkealuokkaista esivahvistinta etsivälle.

Lue lisääShow less
1 088 $
Väri
  • Hopea
  • Musta
Toimitusaika on 2 - 4 viikkoa.
Tekniset tiedot

Mitat (L×S×K)
320 x 320 x 105mm
Paino
7.8kg
Analogiset sisäänmenot
3 x RCA (AUX1, 2 & 3), XLR, Phono MM/MC
Analogiset ulostulot
1 x RCA (PRE OUT), 1 x RCA(AUX), 1 x XLR,1 x 6.35mm Headphone Jack
Herätevirrankulutus
Pienempi kuin 0.5W
Katso myös
3 136 $

Gradient XO-AMP on aktiivinen jakosuodin sisältäen päätevahvistimet vasemmalle ja oikealle kanavalle. Huippuluokan päätevahvistinmodulit ovat uutta Hypex Ncore®-teknologiaa.

Tuotetta on saatavissa kahtena eri versiona. Gradient Revolution Aktiivi-kaiuttimille ja Quad ESL & Gradient SW-systeemille.

1 654 $

QUAD Artera Stereo on äärimmäisen laadukas päätevahvistin. Jo aikanaan QUAD 405-vahvistimessa lanseerattu, Peter Walkerin kehittämä, patentoitu Current Dumping-teknologia löytyy myös Artera Stereosta. Vahva QUAD Artera Stereo tuottaa 140 wattia RMS tehoa kanavaa kohden.

Yhdessä muiden Artera-sarjan tuotteiden kanssa Artera Stereo muodostaa upean kokonaisuuden: vahvistimet voidaan asettaa päällekkäin siten että esivahvistimena käytettävä Artera Pre tai Artera Play+ uppoaa osittan Artera Stereon sisään.

QUAD Artera Stereo on saatavana grafiitin mustana tai hopean värisenä.

Valikko

Asetukset