Näytä kaikki kuvat

QUAD Vena II

QUAD Vena II on laadukas vahvistin selkeällä ja klassisella käyttöliittymällä. Hieno, perinteinen Quadille tunnusomainen ulkoasu on saatavilla hopeisena tai tumman harmaana (Lancaster Grey). Lisähintaan myös valikoima puukuoria. Vahvistimesta löytyy niin digitaaliset kuin analogiset liitännät, mukaanlukien vinyylisoitinliitäntä ja bluetooth. QUAD Vena II on kerännyt laajasti arvostusta alan julkaisuissa ympäri maailman. 

Lue lisääShow less
696 $
Väri
  • Hopea
  • Lancaster Grey
  • Gloss White
  • Sapele Mahogany
  • Gloss Black
Varastossa
Tekniset tiedot

Analogiset sisäänmenot
2x line-level RCA / 1x MM phono
Analogiset ulostulot
1x RCA (pre-out)
Digitaliset sisäänmenot
2x optical; 1x coaxial; 1x USB Type A; aptX Bluetooth
Digitaaliset ulostulot
1x koaksiaalinen; 1x optinen
D/A muunnin
ES9018 Sabre32 Reference DAC
Maks. näytteenottotaajuus
USB: 384kHz PCM; DSD256; Opt/coax: 192kHz PCM
Ulostuloteho
2x 45W RMS (8Ω) / 2x 65W RMS (4Ω)
Katso myös
870 $

QUAD Vena II Play on uusin jäsen suosittuun QUAD Vena - tuotemallistoon. Se sisältää QUAD Vena II:sta tuttujen ominaisuuksien lisäksi myös langattoman suoratoiston, monihuone valmiuden sekä DTS Play-Fi® -ohjauksen.

Klassiseen Quadin henkeen muotoiltu Vena II Play tarjoaa 8 ohmin kuormalla vakaan 45 watin kanavatehon. Etupaneeliin on sijoitettu kuulokeliitäntä ja takapaneeliin analogisten tulojen lisäksi (mukaanlukien levysoitinliitäntä) optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo. Tämä laite mahdollistaa puhtaan kuuntelunautinnon millä tahansa yhteensopivilla kaiuttimilla tai kuulokkeilla.

Laitteen DTS Play-Fi® Technologia tukee maailmanlaajuista, suosittua suoratoistosisältöä (Amazon Music, Spotify, TIDAL, Juke, BBC, ESPN, KKBox, SiriusXM, Napster, Internet Radio, Deezer, iHeartRadio, PANDORA, SOUNDMACHINE, tunein, Qobuz, Qmusic)

Valikko

Asetukset