Näytä kaikki kuvat

QUAD Vena II Play

QUAD Vena II Play on uusin jäsen suosittuun QUAD Vena - tuotemallistoon. Se sisältää QUAD Vena II:sta tuttujen ominaisuuksien lisäksi myös langattoman suoratoiston, monihuone valmiuden sekä DTS Play-Fi® -ohjauksen.

Klassiseen Quadin henkeen muotoiltu Vena II Play tarjoaa 8 ohmin kuormalla vakaan 45 watin kanavatehon. Etupaneeliin on sijoitettu kuulokeliitäntä ja takapaneeliin analogisten tulojen lisäksi (mukaanlukien levysoitinliitäntä) optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo. Tämä laite mahdollistaa puhtaan kuuntelunautinnon millä tahansa yhteensopivilla kaiuttimilla tai kuulokkeilla.

Laitteen DTS Play-Fi® Technologia tukee maailmanlaajuista, suosittua suoratoistosisältöä (Amazon Music, Spotify, TIDAL, Juke, BBC, ESPN, KKBox, SiriusXM, Napster, Internet Radio, Deezer, iHeartRadio, PANDORA, SOUNDMACHINE, tunein, Qobuz, Qmusic)

Lue lisääShow less
870 $
Väri
  • Hopea
  • Musta
Varastossa
Tekniset tiedot

Paino
6.5kg
Analogiset sisäänmenot
2x line-level RCA / 1x MM phono
Analogiset ulostulot
1 x Pre-Out (RCA)
Digitaliset sisäänmenot
1x Coax, 1x Opt, 1x USB, Bluetooth(aptX, aptX LL)
D/A muunnin
ES9018 Sabre32 Reference DAC
Maks. näytteenottotaajuus
Opt/Coax/Wifi/Ethernet: 192kHz; USB: 384kHz(PCM)/DSD64, DSD128, DSD256
Ulostuloteho
2x 45W RMS (8Ω) / 2x 65W RMS (4Ω)
Katso myös
1 828 $

QUAD Artera Solus Play on integroitu vahvistin verkkosoittimella, laadukkaalla DAC:lla ja CD-soittimella. Artera Solus Play on viimeisin lisäys QUAD:in myydyimpään Artera-sarjaan. Laitteen DTS Play-Fi® -tekniikan avulla musiikkia voidaan suoratoistaa myös langattomassa verkossa korkearesoluutioisessa muodossa ja se voidaan laajentaa tarvittaessa monihuonejärjestelmäksi. Voit soittaa musiikkia mistä tahansa langattoman verkon lähteestä, kuten älypuhelimesta, tabletista tai PC sekä NAS-asemasta.

Laitteen DTS Play-Fi® Technologia tukee maailmanlaajuista, suosittua suoratoistosisältöä (Amazon Music, Spotify, TIDAL, Juke, BBC, ESPN, KKBox, SiriusXM, Napster, Internet Radio, Deezer, iHeartRadio, PANDORA, SOUNDMACHINE, tunein, Qobuz, Qmusic)

696 $

QUAD Vena II on laadukas vahvistin selkeällä ja klassisella käyttöliittymällä. Hieno, perinteinen Quadille tunnusomainen ulkoasu on saatavilla hopeisena tai tumman harmaana (Lancaster Grey). Lisähintaan myös valikoima puukuoria. Vahvistimesta löytyy niin digitaaliset kuin analogiset liitännät, mukaanlukien vinyylisoitinliitäntä ja bluetooth. QUAD Vena II on kerännyt laajasti arvostusta alan julkaisuissa ympäri maailman. 

Valikko

Asetukset