Näytä kaikki kuvat

SUOJAVERKKO GRADIENT BS-1, 5.2 JA 6.2-KAIUTTIMIIN

Helposti vaihdettava suojaverkko Gradient BS-1, 5.2 ja 6.2 - kaiuttimiin. Verkko on kiinni kaiuttimen rungossa magneettikiinityksellä. Saatavana mustana tai valkoisena.

Lue lisääShow less
44 $
Vain verkkokaupassamme
Väri
  • Musta
  • Valkoinen
Tekniset tiedot
Katso myös
1 132 $

Gradient 5.2 yhdistää teknisen huippuosaamisen, korkealuokkaiset materiaalit ja suomalaisen käsityön kompaktiksi 2-tie kaiuttimeksi. Pelkistetty, ajattomasti muotoiltu kaiutin on ilo silmälle ja korvalle vuosikymmeniksi eteenpäin.

Gradient 5.2 on erinomainen kaiutin keski-tai takakaiuttimeksi monikanava-järjestelmiin. Tämän vuoksi kaiutin on hinnoiteltu kappaleittain.

3 136 $

Moderni ja tyylikäs Gradient 6.2 on yhdistelmä perinteistä käsityötä, aitoa puuta, nanoteknisesti valmistettua pintaa ja huippuluokan kaiutinsuunnittelua. Gradient 6.2 tarjoaa erinomaista ääntä myös huoneisiin, joissa tila on rajallinen.

556 $ 610 $
Vain verkkokaupassamme
Reduced price-54 $

Gradient BS-1 täyttää vaativimmatkin odotukset jalusta-/hyllykaiuttimelta.  Mustana tai valkoisena saatava BS-1 voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon, myös lähelle seinää. Suomessa valmistettu Gradient BS-1 on korkealuokkainen kaiutin kilpailukykyiseen hintaan.

Gradient BS-1 on myös erinomainen kaiutin keski-tai takakaiuttimeksi monikanava-järjestelmiin. Tämän vuoksi kaiutin on hinnoiteltu kappaleittain.

Huomaa että Gradient BS-1 on verkkokauppatuote ja saatavilla vain Gradient Storesta.

Keskikesän erikoistarjous 26.6. asti!

Valikko

Asetukset